Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Moderato Cantabile

Kall morgon jag läser Duras det är 5:30 på morgonen och dricker kaffe.
Gillar morgnarna då det är tyst och den nya dagen har bara börjat.
Ofta vaknar jag tidigt kokar kaffe lyssnar på musik läser nyheterna.
Duras har ett underbart språk jag är glad att jag har upptäckt henne jag borde läsa mer klassiker helt klart.
Varit en konstig vecka intensiv med fotografi utställning vilken jag fått lite beröm för mina foto då vilket kändes kul.
Gatufotografier ställde jag ut då med kollektionen kallade jag Day tripper.
Människor är spännande och gåtfulla.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-07 05:53



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Givande spänningbredd
i denna skrivelse som
inspirerar till mer
livs-herikande
Läsning.
Bravo!
;)


2023-08-03

  Larz Gustafsson VIP
Den fina Beatles-låten!

Grattis till utställning och beröm!
2023-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal