Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


förbi

 

 

alltemedan 

 

västkuståkrarna

i främmande marker

smeker sinnen genom härdat glas

 

rusande i 100

 

känns barndomens slingrande

runt spegelblanka sjöar

och ett oss

 

under molnfri sommar

som en del

i den stilla lyckan

 

och tystnad, tanke

 

 

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-08 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP