Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tror att det är någon mening med allt. Vi ska lära oss älska och förlåta.


Motströms - medströms

I våra liv kämpade vi ofta motströms.
Efter en hel del år blev det så att vi åkte medströms.
Nu är det endast lite krus på vattenytan, som när en vindil drar över där.
Känner ett lugn i min själ!
Ett fladder i mitt hjärta!
Kärlek är det som bär oss människor.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-08 17:34



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om kärlekens magiska inverkan.
2023-07-10

  stormengudrun VIP
Så skönt att det har ändrat sig till det bättre:-) "...lite krus på vattenytan" - fint beskrivet!
2023-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP