Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RENHÅRIGE REINE

Renhårige Reine

sjunger en solskenssång

sjunger en sång om hur det

var att vara cool en gång

Renhårige Reine

en man med gott renommé

bjuder hela släkten

på burgare och té

 

LARZ GUSTAFSSON 8/7 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2023-07-08 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP