Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Köksfascist sa Helena?


Kulturfascist

Monica Vitti
Vilken kvinna

Kärleken var äkta
Innan jag kom till

Jag lärde mig
Fundamentalismen

I Nonna Teresas kök
Som enda man

Med tillträde
Fast en 10 årig

Var kanske inte man
Men säkert

En ung Kulturguide
I nationalism

Mer Italienare
Än dom infödda

Med en naturlig avsky till
Den katolska hyckleriet

Men ändlöst förälskad
Deras genuina mat

Konst och historiska
Stenar från antiken

Kommunistiska regler
I fascistisk anda

Ändå får den Svenska eken
Mig att bli stum.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 145 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-07-10 05:10



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jaa sådan eko-lodande
klok jämförelse!Eken
talar med sitt väsen.
Och Katolicismen
med sitt Gudaktiga
maktutövande?

2023-07-10

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Vatikanen döljer många sanningar? för att hålla oss undergivna och okunniga. ekens energi liknar din energi, du förblir tyst eftersom du har uppfyllt din kompatibilitet, allt är energi, människan är energi. kärlekens kraft är mest framstående frekvens
läsa
"The Codex of Isaiah" "The Divine Matrix. effekterna av korrekt tillämpade böner kunde skapa fred, klimatrörelser återställda, etc.


https://www.facebook.com/secreteleluilovendal/posts/pfbid02wyMPexSvKuzAp9bDkEPpDzbN7q7ySG8tjiFUYHR7MoKnBjY8Jhr8V2xvrijb5HhRl


och slutligen, du behöver inga böcker för att upptäcka vem du är.
Leta efter livets väsen, inte utseendet.
Kämpa med dig själv för att bli medveten.
Ljusväsen väntar på att du ska vakna så att de kan kommunicera med dig.

2023-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano