Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Punk.

Punkten väcker något,
ingenting, i mig.
Början och slut,
jag själv och allt annat än jag.
Dig.
Punkt.
Punk.




Fri vers av Mats Edin VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-10 07:07



Bookmark and Share


  Respons VIP
Kanske inte pricken över i, snarare pricken efter en mening: .
2023-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP