Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FURSTEN ÖVER LUFTWAFFE

Landar mjukt efter

hårda pass

Sover djupt som

arbetarklass

Som de som kom hem

från järnbruket

De levde tungt men

somnade lätt

 

Påfrestningar

Det var nerver på spänn

Och samma visa

om och om igen

Hårda törnar

men mjuka molntussar

Ilskna björnar 

men silkekindpussar

 

En ärrad kämpe

som återvänt

som levt en dag där

allt varit spänt

Muskler som värker

psykosomatiskt

men sammetskinder

svarar sympatiskt

 

LARZ GUSTAFSSON 10/7 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2023-07-10 20:50



Bookmark and Share


  Koloristen
LOL! Stukas over Disneyland. Bongos over Balham.
2023-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP