Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


violinkonsert

 

 

avgrund

 

och vita väggars sal

i tidigt 90-tal

är de öppna såren

 

en längtan

och hjärtat en ocean

utan dina kuster

 

hur vårt adagio

omsluter min trädgård

brisens beröring i mitt grenverk

 

av det som kunde blivit

mjuka i sina former

dessa penseldrag därför

 

är det

 

som att se stjärnor 

 

falla

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-11 15:22



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Brusten relation....?
(förlåt min personliga fråga)
2023-07-11
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP