Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den blomstertid...

Strandad farkost
Bra spinning på motorn men det skramlar
Det är själva höljet som fått sig sina livets rejäla törnar
50-taggare
What you see is what you get
Stabilt och juste märke
Det är dock repor i lacken och några skador på skrovet
Även igensotade fönsterluckor som skapar dålig självinsikt och självkänsla
Här behövs vädras och släppas in syre
Här behöver fejas och rundsmörjas
Här behövs tid av omsorg
Avställningstid
Låta tiden vila själen an
Får kika på reparationsfonden
Lyssnar på avstånd till strofen:
-"Den blomstertid nu kommer med lust och fägring stor
Nu nalkas ljuva sommar då gräs och gröda gror
Med blid och livlig värma till allt som varit dött
sig solen stråla närma och allt blir återfött"
Hoppas tidsnog... emedan grönskan i sin skira mjukhet och doft omhuldar.






Prosa av Feminaz
Läst 84 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-12 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz