Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PEPPARKAKSMANNEN GÅR I SITT HJUL

Pepparkaksmannen

går i sitt hjul

Smaken är borta nu

Inget är kul

Allt bleknar bort i grått

Askgrått

som cancer

Musiken har tystnat 

Det är slut på chanser

Strävt, torrt

och ökendessert

Drick din kamelmjölk

och dö där du är

 

LARZ GUSTAFSSON 14/7 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2023-07-14 17:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den outgrundliga konstellationen och den Kryptiska Korporationen.
2023-07-14

  Koloristen
ROFL!
2023-07-14

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=hr-I6-gxecg

2023-07-14

  Koloristen
Klurigt...
2023-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP