Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN POESI HANDLAR ENBART OM KÄNSLOR

ALL min poesi

handlar ENBART om känslor

Det ser du som ett problem

Då har du alls inget här att göra

din malätne pseudobohem

 

LARZ GUSTAFSSON 15/7 2023




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2023-07-15 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP