Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det bisarra bandet Bizex-B:s frontfigur, Polhemsskolan, Gävle 1981.


EN MÄRKLIG TRIBUT

Herr Timms

spökar runt i min inre värld

Herr Timms

tar sinnet med på en spännande färd

Herr Ward

En lurig lirare 

hittar man då

Läs mellan raderna

om du vill förstå

 

Herr Timms

susar fram i en bubbelgumbuss

Herr Ward

om du liftar får du kanske skjuts

Drick en Portello

och ta det lugnt

Elton Motello

sätter aldrig punkt

 

 

LARZ GUSTAFSSON 16/7 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2023-07-16 14:11



Bookmark and Share


  Koloristen
"It's up to you to read between the lines" är verkligen en höjdare och klassiker.
2023-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP