Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLT

Mitt hjärta sattes i brand en januari natt
nu har jag stått rakryggad så länge så länge
i ris och ros
Jag gör det här genom att hålla fanan högt
det är allt jag kan och vill




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-17 16:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Min fana heter kamp.

"Nu väntar jag på vind igen
Därför står jag vid din grind igen
Säg får jag komma in, min vän?"
2023-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal