Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett tråkigt besked

Känner mig ledsen. Var till hälsocentralen.
Jag har diabetes, min mamma hade det och mina bröder.
Har varit onormalt trött den senaste tiden.

Måste vända skutan rätt, vet att det blir kämpigt.
Motionera är jag duktig på, promenader på en timme om dagen.
Sånt är livet, ena dagen upp andra dagen ner.




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-07-19 16:35



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Förstår att du blev ledsen över diagnosen, men du kan göra mycket själv för att du skall må bättre, dessutom kan du få hjälp av läkaren.
Önskar dig allt gott.
2023-07-19

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Svartpeppar är antiinflammatorisk, antimikrobiell, antidiabetiker, matsmältnings-, cirkulär stimulerande, kryddornas kung. svartpeppar är "svart guld" faraonerna begravdes med svartpepparkorn i näsan, detta är en del av mumifieringsprocessen.
I fyra årtusenden har pepparkorn använts för medicinska ändamål, som hemgift, som mynt, som skatt.
Det producerar en minskning av kolesterol och triglycerider.
svartpeppar innehåller piperin som ökar graden av absorption av näringsämnen från mat och växtföreningar.
gör en magisk kombination i mat av 15 gram svartpeppar per dag så håller du din diabetes i schack. Lycka till i köket för det är därifrån lycka och hälsa kommer.
2023-07-19

  Larz Gustafsson VIP
Den diagnosen fick jag 2006.
Om det är typ 2 kan du eventuellt motionera bort den eller promenera bort den.
Visserligen har jag inte lyckats, men jag ÄR misslyckad.
2023-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP