Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äta bör man, annars dör man!

Äta gör man, ändå dör man!




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-19 17:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jan Stenbeck hette han.
Så var det.
2023-07-19

    Sefarge VIP
Kräkas bör man inte!
Ändå gör man det
av något naturligt
skäl?
2023-07-19

  Larz Gustafsson VIP
Ett exempel på detta är tv-chefen, som åt ihjäl sig.
2023-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP