Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Karim Al Abdallah


OMÖJLIGAST

Jag älskar att göra mig omöjlig

och att ställa till en scen

Jag vill gärna framstå som oböjlig

och trotsa hela armén

 

Nog vet jag var gränserna dragits upp

i en gränslöst galen värld

Försöker mig alltså ej på en kupp

men jag fortsätter min färd

 

Men tänjer jag på någon gräns ibland

så må det väl dock vara hänt

Jag stormade fram med en själ i brand

och satsade hundra procent

 

 

LARZ GUSTAFSSON 19/7 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2023-07-19 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP