Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rio Bossa Nova

Det är sent
inget vänligt sorl hörs
inga barn springer runt

de som just satt
vid mitt bord
är hemma hos sig

tänder en ljuslykta
sätter på mig parfym
och smuttar på ett glas champagne

rosorna som jag fått idag
ställer jag vid badkarskanten
karet är med vatten fyllt till randen

så fina människor jag har runt mig
de från i dag
vävs in i nattens drömvärld

jag njuter av gåvan att leva
med bakgrundsmusik
Rio Bossa Nova




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-19 23:57



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint fångad känsla när alla har gått hem och man får njuta av eftersvallet.
2023-07-20

    Lena Söderkvist VIP
En lugn efterfest för att smälta allt, ja, det behöver man.
2023-07-20

  Kungskobran VIP
Leva livet, nu ska jag leva livet
Ja, leva livet, ja, leva livet
som Lill Babs sjöng
2023-07-20

  Respons VIP
Ännu en fin dikt om konsten att ta vara på livet och se det lilla i det stora! Njuter av Rio Bossa Nova!
2023-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP