Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns dagar

Då regnet bara faller ned

Stannar  upp

Känn då  kärleken 

Tar dina brustna drömmar

Lägger i sin hand

Visar betydelsen av enkelhetens rum

Regnet slår mot fönstret

Ser ut känner ro komma

Bort från stress

Tiden  tar tag i dig

Dags resa bort

Få andra dagar blomstra

Ge kraft styrka komma över

Oslagbara hinder på vägen




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-20 11:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2023-07-23

  alicja lappalainen VIP
din reflektion över livet sammanflätas med bilden och rytmen av regnet och känns som en bakgrundsmusik.
2023-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP