Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi drog till fjällen!

Imorse åkte vi till Klövsjö.
Härligt där uppe i stugan.

Dottern och mågen blev så glada.
Hjortron har de plockat och även fiskat.

Nu ska vi njuta av kvällen, tystnaden och invänta våra själar.





Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-21 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP