Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske en schlager?


Jag står inte ut

 

Du borde inte komma

Det är alldeles för sent

Det leder aldrig till nått bra

Både du och jag vet det

 

Blinkar till i mörket

Du har bara skrivit Hej

Jag borde radera dig

 

Jag står inte ut

med tanken på att du är med någon annan just nu

Jag står inte ut fast att det är slut

Jag står inte ut

 

Jag ser dig när jag vaknar

Du är just på väg ut

och natten som vi delade

får samma gamla slut

 

Och dagen fylls av tomhet

Det du lämna i mitt rum

Samma gamla trötta saga

Jag känner mig så dum

 

Sen går veckan vidare

Vill bara skriva Hej

Jag borde radera dig och mig

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Daniel_78 VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-07-21 21:03



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
En bitterljuv sång. Vissa män hålls som hundar i en kedja även efter separation, förvandlas vissa kvinnor till kontrollerande svärmödrar?
"Hej" sägs bara till en hund. men här tillåter vi oss att håna.
2023-07-22

  lodjuret/seglare VIP
Problemet med att inte vara svartsjuk på andra, leder ofta istället till att önska annan lycka till på resan livet så erbjuder. En själv får verkligen jobba på att hysa mera avund än saknad. Texten leder till såväl sökande till förståelse av sig själv som till annans möjliga upplevelser.
2023-07-22

    ej medlem längre
låter som ett bra avslut.

2023-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP