Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=Y3Ja7wDuY9o


kan inte le men kan låtsas.


Titta han svettas…
optiskt löfte…
Han drar droger genom näsan…
På en ring, av plast
på toan.

Du kan inte fly vad du är
men du kan fly det du inte vill bli
...
Har du orden
va, eller nä
när
när vad
när då
vet la inte jag
skit
vad då
nä alltså de säger att är de inte en fjärde del klart i början på nästa vecka så drar de tillbaka dealen
aha okej
nej de är inte okej, ingen deal, inga pengar, inga pengar ingen framtiden
fan ta de lugnt
lugnt? Lugnt
ja
ingen har offrat sin nacke lika mycket som ja
har aldrig bett om det
nä, men jag gillar dig
okej, cool.
du är en jävla nolla
jag vet
du kommer aldrig bli något
behöver inte bli något
du är en jävla lodis som haft tur
jag vet
du hör hemma under någon jävla bro någonstans men frost på tårna
jo jag vet
ÖPPNA DIN JÄVLA SKRIVMASKIN OCH BÖRJA SKRIV
nej
VARFÖR
för jag skiter i vad som händer, vad som än händer, när eller om det händer och konsekvenserna av det.
DU ÄR HELT JÄVLA OMÖJIG
kanske det, men varför ska jag skriva så du tjänar pengar
OBOY
japp oboy, säg vad fan du vill, jag bryr mig inte, jag bryr mig inte om något
INTE? Så den där jävla fittan du gnyr om hela tiden då?
Hon gick vidare
japp, men du bryr dig inte om henne då? Eller
sa jag inte
du sa JAG BRYR MIG INTE OM NÅGOT
okej, jag bryr mig inte om något som rör mig direkt, NÖJD
å din jävla patetiska bög
tyst du dödar min vibe
hållkäften din fjant
HAHAHAHA, KOM IGEN VI HAR KUL NU ELLER HUR?!
du är fan skadad
jag är skadad bla bla bla so what
jag ska hem till min fru
Du menar hon som du vänstrat med senaste 6 månaderna men nu helt plötsligt så bryr du dig om henne, du menar hon va
DU TROR DET ÄR SÅ JÄVLA ENKELT VA? ATT VARA MIG!!! VARA DIN JÄVLA FITTA!!! HA
tycker du är lite löjlig och tar fel saker på för stort allvar just nu, ja
RING ALDRIG MIG IGEN
haha vad säger du? De är alltid du som ringer. Och när ringer du? När du behöver mer penga tutte att suga på… Kolla din telefonlista. Aldrig ringt dig
DU ÄR EN TALANGLÖS JÄVEL
hej du ville representera mig så vad säger det om dig
dörren drogs igen
jag satte mig och började skriva.




Fri vers av Alexander Gustafsson VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-08 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson VIP