Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


svalans roll


Snudda ett hjärta


Svalans flykt i luften
på himlen ovanför
dess svirrande konserter
mitt hjärtas vemod rör

Under heta dagar
den mig sin svalka ger
påminner om världar
jag ej med ögat ser

Snuddar känslosträngen
jag inte visste fanns
vore jag en svala
jag deltog i dess dans

Över himlavalvet
vi svirrade och flög
samhörighetskänslan
emellan oss var hög

Vore jag en svala
visste jag min roll
snudda vid ett hjärta
under parasoll














Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-22 05:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP