Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se sig om innan...

- Sluta genast att snusa mer Per...
- Varför skulle jag lägga av det där...
- Din syn sämre blitt...
- Bevisa det där Britt...
- Dit kast når ej till skräpkorgen här!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-23 20:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Bruk kan leda till så mycket, som att lägga kosing istället på tycket, envar har sin 'ryggsäck' packad rätt, så en står sig nog slätt, då en vill köpa mer för slant, för att sedan ha som pant.
2023-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt