Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ANPASSNINGSVÄGRARE

Jag är anpassningsvägrare

därför att det är sunt

Jag är anpassningsvägrare

Reser ragg mot allt strunt

I en helt konformistisk stad

blir jag alltså ett hot

Jag är anpassningsvägrare

Stämplad som idiot

 

Det är värt att bli hånad om

det man står för är rätt

om man vill opponera sig

mot det "folk" kallar "vett"

Jag kan skriva med munnen om

mina armar huggs av

Jag är anpassningsvägrare

Inte folkmassans slav

 

LARZ GUSTAFSSON 24/7 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2023-07-24 07:56



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Individualitet och civilkurage.
Omåttligt provocerande för de vingklippta gässen i gåsmarschens led.
2023-07-24

  Vindsvala VIP
Att anpassa sig efter massan bara för att bli accepterad är galenskap. Att stå för sanningen, även om man blir utanför, är det enda rätta.
2023-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP