Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DENNA MIN HÄRVA

 

 
VEM SKA FÖRSTÅ MIG DÅ
OCH DENNA MIN HÄRVA? 
VEM SKA FÖRSTÅ MIG DÅ
EN SPILLRA, EN SKÄRVA? 
 
SVARET ÄR GIVETVIS GIVET:
HAN ÄR VÄGEN, SANNINGEN OCH LIVET
ÄNDÅ KÄNNER JAG MIG UTELÄMNAD
ISOLERAD
LIKSOM RÄMNAD
 
LARZ GUSTAFSSON 25/7 2023



Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2023-07-25 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP