Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TIDSFRÅGA

ALLT ÄR EN FRÅGA OM TID
SEKUNDER SOM TICKAR
VARJE MINUT SOM GÅR
UTAN TILLBAKABLICKAR
ALLT ÄR EN FRÅGA OM TID
SOM ÄR ENKELRIKTAD
JUST DENNA FRÅGA OM FRAMTID - 
HELT OBESIKTAD
 
LARZ GUSTAFSSON 25/7 2023



Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-07-25 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP