Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÖRSONINGEN SEGRADE IGEN!

Försoningen segrade igen!

Och fortsätter att segra världen över

Försoningen är segern, min vän

Det enda som vi människor behöver

Det pladdras om "kärlek" i dag

Men ingen kärlek är som Jesu dito

Ett liv utgavs för Guds fiender

För dig och Amin och Hirohito

 

LARZ GUSTAFSSON 26/7 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2023-07-26 07:54



Bookmark and Share


  Koloristen
Extremt bra. Och alldeles sant.
2023-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP