Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: TONY ERIKSSON


DIABETESSKÖTERSKAN

Sjuttonde augusti

Diabetessköterskan

I mycket har jag brustit

Kan jag ta det som en man?

Eller som en lymmel

som inte lärt sig veta hut?

Sjuttonde augusti

Önskar alltihop tog slut

 

Nederlagen hopas

Staplas på varann

Glåpglosorna ropas

Ska jag ta det som en man?

Ska jag slå tillbaka

som en murbräcka mot möss?

Fanan ska jag skaka

tills den blir helt fri från löss

 

 

LARZ GUSTAFSSON 26/7 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2023-07-26 15:56



Bookmark and Share


  Koloristen
Det står oss fritt att följa eller inte följa "läkarkårens" utlåtanden. Det viktiga är att ha sin sak klar med Gud den Högste.
2023-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP