Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I am___(a depictive glimpse)

 

 

                                      own choice

 

                                           I am

                    genetics                               upbringing

 

                             the one you were born to be

 

                                               society




Skapa | Skriva av Page Goldenboy VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-08-01 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Page Goldenboy
Page Goldenboy VIP