Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GÄVLEBUKTEN

Gävlebukten

Öppet hav

Minns det goda

livet gav

Åren som en

färgglad svans

rann i väg

nån annanstans

 

Gävlebukten

Nostalgi

Hela världen

drar förbi

i en ändlös

kavalkad

Gävlebukten

Kaffestad

 

 

Måste stå där

om igen

som en gång för

längesen

Upplevelsen

är enorm

Sålunda tar

dikten form

 

LARZ GUSTAFSSON 1/8 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2023-08-01 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP