Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET SPOTTAS GIFT

Det spottas gift

Jag är immun

Det kan man bli

i vår kommun

Det spottas gift

från kobrans trut

Men det är lugnt

Allt tar snart slut

 

LARZ GUSTAFSSON 1/8 2023

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2023-08-01 17:57



Bookmark and Share


  Koloristen
Stövlar, murar, ståltråd, och om så behövs: GAS!
2023-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP