Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Målning med tillstånd att publicera från konstnären Louise Berg


Hon är inte din att nå


Taktlös för man henne inte
någonstans
Hon låter sin röst mogna och
bli brutalt ärlig
Finner sig inte i något annat
än att bli hörd
Hon gör upp med missväxt
och felaktiga skördar
Hon plöjer rejäla fåror där en
ny sådd ska gro
Hon är en dans som inte går
att bjuda upp

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-08-01 21:00



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fin och trotsig dikt om självständighet och nya vägval i livet. Hätlig bild!
2023-08-02

  Larz Gustafsson VIP
Flammande!
Romernas stolta flamingodans.
2023-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP