Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG HATAR REGNANDET

Regnandet är ett gissel

Jag hatar det verkligen

Det fjättrar oss härinne

i hyreslägenheten

Alla de som klagat

på att det var "för torrt"

tycker väl att regnet

är alldeles för kort

Dessa idioter

saknar vett och sans

De missunnar oss andra

att få en sportslig chans

till utomhusaktiviteter

och välmåga överlag

Så regnar det i Gävle

och det sabbar hela min dag

 

 

LARZ GUSTAFSSON 2/8 2023

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2023-08-02 06:30



Bookmark and Share


  Koloristen
De säger det på pin kiv.
2023-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP