Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jackie jag tror

Jackie jag tror vi kommer att klara det här vi åker ut en sommar natt med Evert Taube en dag på sjön. För det gör så ont att sitta fast när man omringas av allt som är så underbart som naturen och friheten. Säg mig vad är detta som gör så ont i mig detta sår som aldrig vill läka detta slukhål av svärta. Oh Stormen och vreden känns idag som att segla på ett stormande hav där vinden piskar och havet kyler ner en. Lyssnar på synth pop Ratatas Jackie och det låter så befriande bra !




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-04 15:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Superb låt, liksom "Sara" (även om det var ett verk av soloartisten Mauro Scocco).

"En dag på sjön". Ulf Dageby.

Ett hav som alltså inte ligger blankt...
2023-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal