Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ETT OFFER PÅ FEL ALTARE

Ett offer på fel altare

och främmande eld

Hur långt måste jag fly

för att bli kvitt denna gäld?

Ett val som gjordes medvetet

Ett underligt val

Så härjar åter ruelse

i dårskapens sal

 

 

Det oigenomträngliga

En mur och ett värn

Det alltid så fåfängliga

och bojor av järn

Ett giftigt träsk

så frätande

med sumpgas och död

Här hjälper inget ätande

förslår inget bröd

 

 

LARZ GUSTAFSSON 5/8 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2023-08-05 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP