Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALLT SKA INTE FÖRKLARAS

Allt ska inte förklaras

Allt text ska inte läggas ut

Allt kan inte uppenbaras

Ty formuleringar tar slut

 

Allt ska inte förklaras

Allt ska inte dissekeras

Allt kan inte försvaras

Allt kan inte accepteras

 

Förklaringsmodeller 

trasslar till det

Man är så begränsad inuti

Bisarra rebeller

stökar till det

men tid går och snart är allt förbi

 

 

LARZ GUSTAFSSON 5/8 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2023-08-05 11:12



Bookmark and Share


  Koloristen
Så sant.
2023-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP