Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: JOHAN LÖFGREN


VÄGRA VEGO!

Vägra vego!

Släng ut all sådan sörja!

Vägra testa!

Ja, vägra att ens börja

Torska inte

på grönskallarnas snack

för veganer

det är ett vidrigt pack

 

LARZ GUSTAFSSON 6/8 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2023-08-06 15:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Veganismen är totalitär i sina maktanspråk.
2023-08-07

  rostspik VIP
Rappt och rakt på utan krusiduller.
2023-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP