Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Så där. Nu kan den självutnämnde psykoterapeuten slå knut på sig själv genom att försöka sig på en psykoanalys.


JAG BRÄNNER VAD JAG VILL DEL II

Jag

bränner vad jag vill

när jag vill

och om jag vill

En näsbränna 

får den som vill

försöka säga till

Och inför man förbud

så blir jag en partisan

som bränner det jag känner för

och minst en gång om da'n

 

LARZ GUSTAFSSON 6/8 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2023-08-06 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP