Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidare

En långsam takt duger.
Om det skulle börja regna,
låt dig bli genomblöt
av din gamla vän, regnet.

Bara en sak är viktig: att ge sig av.
Världen är för stor
för att bo på en enda plats
eller tre eller fyra platser.

Gå vidare och vidare
tills solen går ner
med din gamla medbrottsling,
skuggan, sen som alltid.

Om dagen bara mulnar
och är full av gråa moln:
fortsätt att gå i alla fall
oavsett.




Fri vers av lundagatan
Läst 207 gånger
Publicerad 2023-08-08 13:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Min enda vän med avseende på det meteorologiska är solskenet.

Fråga familjen i Sandviken som för tredje gången fick sin källare översvämmad om de är så roade av regnet.
2023-08-08
  > Nästa text
< Föregående

lundagatan
lundagatan