Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GRUVARBETARSVETT

Allting slutar

men korven har två

Moster Magnhild

har köpt en Renault

 

LARZ GUSTAFSSON 8/8 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2023-08-08 13:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Minst sagt.
2023-08-08

  Koloristen
Gulp!
2023-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP