Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En helt banal fundering om skägg

Skägg eller inte.
Det kan man fråga sig.
En fråga för släktet karlslok och
ett ytterst litet antal kvinnor som
dras med endokrina besvär.

Har ingen lust att se ut som en vegohipster.
Det vore, om inte annat, falsk marknadsföring.
Jag är vare sig webdesigner, programmerare eller barista.
Har aldrig bakat surdegsbröd eller smakat så kallad vegansk julskinka.

Vill heller inte se ut som nån Rasputinkopia.
Dels har jag ingen lust att nästla mig in hos tsarer och kungafamiljer, dels tycker jag det ser ovårdat ut.

Det perfekt ansade barberarskägget?
Tycker det ser ansträngt ut. Överarbetat. Sen har jag ingen lust att betala dyra pengar för skäggoljor och sånt.

Helt slätrakad funkar inte heller.
Vantrivs i det tillståndet så valet faller på skäggstubb.




Övriga genrer (Kåseri) av rostspik VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-11 16:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hellre KEG än skägg.

2023-08-11

  Larz Gustafsson VIP
Har du läst om Rasputin?
En äcklig men fascinerande figur.
Boney M:s låt i ämnet är jag vådligt förtjust i.

Själv hade jag skägg i ett år. Sedan pallade jag inte längre. Det var ett skägg modell Rasputin. Men inte lika ovårdat.
Rasputin var smutsig och snuskig.
Men tänk att han styrde hela Ryssland som en grå eminens!

Jag valde mustasch.
2023-08-11
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP