Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skills


Någon sa till mig...


...bra gjort!
Jag tänkte näää...
samtidigt sträckte jag på mig
en smula

Det var längesen
någon sa att jag gjorde något bra
väldigt längesen

Jag tänker aldrig
om mig själv
att jag är bra på något

säkerligen stämmer inte det
för alla har vi våra skills
det gäller bara att luska ut vad

Det som spelar stor roll
hur vi tänker om oss själva
är vad vi får höra

i mitt fall var det
"bra gjort"!

Stunden jag hörde de orden
kände jag i kroppen
ett uns av stolthet över

att det nog faktiskt stämde





Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-08-11 20:26



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Bra! Håller med 'soligajag_'
Grattis till dikten din!
2023-08-21

  soligajag_1 VIP
Det stämmer så bra!
"Bra gjort" med denna poesi och alla andra du "plitar ner".
Du ska vara stolt som en tupp !!

Bamse kram från Soligajag_1
2023-08-12

  Cikoria Blå VIP
Sådana små tillfällen lyser upp och lyfter en en aning!
Fint berättat, i diktform, om.händelsen!
2023-08-12
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP