Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG HAR INGENTING ATT SKÄMMAS FÖR

Jag har ingenting att skämmas för

Och är lycklig över att jag stör

Jesus Kristus har betalt min skuld

med Sitt blod, inte med silver, guld

Denna tidens "ljus", som mörker är

det ska inte längre råda här

 

LARZ GUSTAFSSON 12/8 2023

 

Man skördar det man sår, Swine_light!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2023-08-12 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP