Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sverige Damernas fotboll

Nu flyger de sista drömmarna ut i sommar natten, och det känns svårt att stänga fönstret fast det blåser kallt. Jag försöker fokusera på det som är sant och riktigt i en allt mer falsk värld jag sållar mina korn genom mina frusna händer. Det är mycket jag skulle vilja ha ogjort men nu är saker och ting redan just det gjorda och länge har det hållit mig i melankoli stadier med mycket ångest. Men när jag tänker på dig och ser dig ibland blir jag värm och glad igen jag vet att det är så lite som behövs för att bli hel igen. Jag vill passa på att göra en fanfar för Sveriges damfotbolls lag som gör en fantastisk insats när det gäller även saker som är på liv och död för så har jag det ibland men det har gett mig ljusglimtar med sin vilja och energi. Tack!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-12 14:49



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
De lyser upp otroligt ! Och din text är fin !
2023-08-12

    Sefarge VIP
Stackars Zlatan som
aldrig får vara med
om att knipa VM-
Guld.Som kvinnor
tydligen kan?
;)
2023-08-12

    ej medlem längre
är jag gudomlig nu?

2023-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal