Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MORFARS SNICKARVERKSTAD



MORFARS SNICKARVERKSTAD
INGEN KAN FÖRSTÅ
GREPPA SJÄLVA KÄNSLAN
AV HUR DET VAR DÅ
HYVLAR, SPÅN OCH SPIKAR
PLÅTASK: ”TIGER BRAND”
MORFARS SNICKARVERKSTAD
VAR ETT SAMARKAND

LARZ GUSTAFSSON 12/8 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2023-08-12 16:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är glad att jag förmådde beröra.
Tack!
2023-08-13

  Elaine.S VIP
Precis sådär kändes det när jsg kommer in i min morfars snickarverkstad . Ett fint minne
2023-08-13

  rostspik VIP
Ja det är nåt med minnen från forna tider. Föremål och dofter som inte finns längre.
2023-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP