Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TACK!

Tack för varje dag som jag får!

Tack för varje månad och år!

Framåt, raskt mot målet jag går

Närmare för var dag som går

 

Tack för svar på bön som jag fått

Tack för Ordet som hjärtat nått

Metanoia

Metamorfos

Tack för att jag slipper förgås!

 

LARZ GUSTAFSSON 13/8 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2023-08-13 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP