Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det händer saker i livet vi inte kan styra över.


Försöka duger!

En lärare sa att ordet försöka ska du inte använda,
ska ska du använda dig av.
Jag studerade som vuxen och det är nog det bästa jag gjort.
Tog studenten när jag var trettioåtta år.

Jag tyckte det var roligt och spännande att få ta del av
kunskaper som vuxen.
Studerade på distans femton mil hemifrån.
Var där en vecka för genomgång, sedan hem och plugga.
Hade två barn hemma och man, så allt måste fungera.
Sedan tillbaka och göra tentor.

En resa till London gjorde våran klass.
Min man ville inte att jag skulle åka, han satte sig på tvären.
Då sa min hädangågna svärmor ifrån på skarpen.
Det klart hon ska åka till London, inget mer prat om detta.
Det blev en fantastisk resa!
Detta trots att min bror varnade mig för
Jack the ripper.

När jag kom hem stod min man och väntade på perrongen!




Övriga genrer (Kåseri) av Ezmeralda VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-08-15 13:24



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Heja dig som kunde genomföra det du ville göra och till din fina svärmor som stöttade dig ang. resan och till din man som väntade på perrongen.
2023-08-16

    Sefarge VIP
Skönt att inse det även finns
kloka medkännande svär
-mödrar här i livet!
;)

2023-08-15

  Öknens Ros VIP
Varför möter kvinnor fortfarande så mycket motstånd från i synnerhet sina män? Själv skulle han väl inte tvekat att resa även om du motsatt dig det?
2023-08-15

  Larz Gustafsson VIP
Den läraren hade säkert fel i huvudet.
2023-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP