Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Never mind the botox!


ANKNÄBBAR AV SILIKON

Anknäbbar av silikon

Kvinnor som ser ut som fån

Offer för en löjlig trend

Fast i samma återvändsgränd

Cat walk pucko

Dog eat dog

Åmar sig i rosa smog

Detta kallas för glamour

men är oftast bara hor

 

 

Under skäppor brinner ljus

Oljebrist i många krus

Jordens salt har trampats ner

Ingen hör och ingen ser

Skygglapparna sitter på

när man svävar i det blå

Kvinnan med sin botoxtrut

Tiden rinner bara ut

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/8 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2023-08-17 17:26



Bookmark and Share


  Känslan
Fantastisk dikt, både humoristisk och sann!
2023-08-17

  Larz Gustafsson VIP
Bugar mig, K.
2023-08-17

  Koloristen
"Detta kallas för glamour

men är oftast bara hor"

-Spot on!
2023-08-17

  Koloristen
Instämmer. Botox for brains?
2023-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP