Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aroniabären har mognat

och nu är det så där soligt väder igen
med lite vind i de översta av trädkronor

hör göken ropa i norr
och en skata kraxa

går med en skål med nybakt brödbit
och nyss mogna småtomater
till väninnan

- var är hon
när nu aroniabären mognat
så vackert svarta?




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-08-20 17:16



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
L J U V L I G T - helt underbart!
2023-08-21

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlat om odlarglädje och generositet.
Även jag har aronia i trädgården, en vacker buske att se på och bären kan användas på olika sätt.
2023-08-21

  Respons VIP
Att leva naturen och kunna ge av dess överflöd är stort! Jag känner inte till dessa bär.
2023-08-20

    Lena Söderkvist VIP
Levnadskonstnär där! Om din väninna är bortrest missar hon något gott. Positivism i sin enklaste och renaste form.
2023-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP