Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: A Gustafsson


TILLBAKA NU FRÅN SLAMMERLAND

Tillbaka nu från Slammerland

Där sjöng  jag med ett annat band

Från barndomen vid Rullsands strand

till glittrets makt i Slammerland

 

Blev Slammerland mitt Samarkand

och satte det min själ i brand?

Säg, fick jag månne blodad tand

av skramlandet i Slammerland?

 

Det ska mera till än ett äss på hand

när ens timglas nästan tömts på sand

mer än minnena från Gamla Grand

eller larmandet från Slammerland

 

Slammerland, Slammerland

Det sjunger i min själ ibland

Slammerland, Slammerland

Jag spränger bojor, ok och band

 

 

LARZ GUSTAFSSON 22/8 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2023-08-22 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP